Φωτια Νεα Μακρη - Ανατριχίλα στο οικόπεδο της Αποκάλυψης: Εδώ βρέθηκαν - Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια.

Δύσκολη νύχτα για τη νέα μάκρη αττικής, καθώς ξέσπασε φωτιά το βράδυ της δευτέρας (20/9) σε δασική έκταση με πεύκα. Σημειώνεται ότι η φωτιά στο λιβίσι είναι κοντά σε σπίτια γι αυτό εκεί έχει πέσει το μεγάλο βάρος της πυρόσβεσης ενώ η άλλη πυρκαγιά . Φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη αττικής. Η κινητοποίηση είναι μεγάλη για την επιχείρηση . Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για .

Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20/9) σε δασική έκταση στην περιοχή ανατολή στη νέα μάκρη αττικής. Χιλιάδες προσκυνητές αυτή την ώρα στον Όσιο Εφραίμ στη Ν
Χιλιάδες προσκυνητές αυτή την ώρα στον Όσιο Εφραίμ στη Ν from www.vimaorthodoxias.gr
Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20/9) σε δασική έκταση στην περιοχή ανατολή στη νέα μάκρη αττικής. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη , με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην πυροσβεστική. Δύσκολη νύχτα για τη νέα μάκρη αττικής, καθώς ξέσπασε φωτιά το βράδυ της δευτέρας (20/9) σε δασική έκταση με πεύκα. Η κινητοποίηση είναι μεγάλη για την επιχείρηση . Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν δύο εστίες: Σημειώνεται ότι η φωτιά στο λιβίσι είναι κοντά σε σπίτια γι αυτό εκεί έχει πέσει το μεγάλο βάρος της πυρόσβεσης ενώ η άλλη πυρκαγιά . Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw.

— yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021.

Κοντά σε σπίτια οι φλόγες (pics & vids). Η μία είναι κοντά στο μοναστήρι του αγίου εφραίμ και η . Φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη αττικής. Σημειώνεται ότι η φωτιά στο λιβίσι είναι κοντά σε σπίτια γι αυτό εκεί έχει πέσει το μεγάλο βάρος της πυρόσβεσης ενώ η άλλη πυρκαγιά . Δύσκολη νύχτα για τη νέα μάκρη αττικής, καθώς ξέσπασε φωτιά το βράδυ της δευτέρας (20/9) σε δασική έκταση με πεύκα. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν δύο εστίες: Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20/9) σε δασική έκταση στην περιοχή ανατολή στη νέα μάκρη αττικής. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη , με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην πυροσβεστική. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη: Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για . Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη:

Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20/9) σε δασική έκταση στην περιοχή ανατολή στη νέα μάκρη αττικής. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν δύο εστίες: Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια. Η κινητοποίηση είναι μεγάλη για την επιχείρηση . Κοντά σε σπίτια οι φλόγες (pics & vids).

Η μία είναι κοντά στο μοναστήρι του αγίου εφραίμ και η . Χιλιάδες προσκυνητές αυτή την ώρα στον Όσιο Εφραίμ στη Ν
Χιλιάδες προσκυνητές αυτή την ώρα στον Όσιο Εφραίμ στη Ν from www.vimaorthodoxias.gr
Η κινητοποίηση είναι μεγάλη για την επιχείρηση . Η μία είναι κοντά στο μοναστήρι του αγίου εφραίμ και η . Κοντά σε σπίτια οι φλόγες (pics & vids). Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για . Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20/9) σε δασική έκταση στην περιοχή ανατολή στη νέα μάκρη αττικής. Φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη αττικής. Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν δύο εστίες:

Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20/9) σε δασική έκταση στην περιοχή ανατολή στη νέα μάκρη αττικής.

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη: Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20/9) σε δασική έκταση στην περιοχή ανατολή στη νέα μάκρη αττικής. — yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για . Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη , με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην πυροσβεστική. Κοντά σε σπίτια οι φλόγες (pics & vids). Δύσκολη νύχτα για τη νέα μάκρη αττικής, καθώς ξέσπασε φωτιά το βράδυ της δευτέρας (20/9) σε δασική έκταση με πεύκα. Η μία είναι κοντά στο μοναστήρι του αγίου εφραίμ και η . Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν δύο εστίες: Φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη αττικής. Σημειώνεται ότι η φωτιά στο λιβίσι είναι κοντά σε σπίτια γι αυτό εκεί έχει πέσει το μεγάλο βάρος της πυρόσβεσης ενώ η άλλη πυρκαγιά . Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια.

Φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη αττικής. Δύσκολη νύχτα για τη νέα μάκρη αττικής, καθώς ξέσπασε φωτιά το βράδυ της δευτέρας (20/9) σε δασική έκταση με πεύκα. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη: Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη , με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην πυροσβεστική. Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για .

Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20/9) σε δασική έκταση στην περιοχή ανατολή στη νέα μάκρη αττικής. Φωτιά στη Νέα Μάκρη: Οι πρώτες εικόνες από την πυρκαγιά
Φωτιά στη Νέα Μάκρη: Οι πρώτες εικόνες από την πυρκαγιά from eretikos.gr
Σημειώνεται ότι η φωτιά στο λιβίσι είναι κοντά σε σπίτια γι αυτό εκεί έχει πέσει το μεγάλο βάρος της πυρόσβεσης ενώ η άλλη πυρκαγιά . Η μία είναι κοντά στο μοναστήρι του αγίου εφραίμ και η . Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη: Η κινητοποίηση είναι μεγάλη για την επιχείρηση . Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά η οποία ξεκίνησε σε δύο διαφορετικές εστίες στη νέα μάκρη και απείλησε . Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη: Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν δύο εστίες:

Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20/9) σε δασική έκταση στην περιοχή ανατολή στη νέα μάκρη αττικής.

Δύσκολη νύχτα για τη νέα μάκρη αττικής, καθώς ξέσπασε φωτιά το βράδυ της δευτέρας (20/9) σε δασική έκταση με πεύκα. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια. Η μία είναι κοντά στο μοναστήρι του αγίου εφραίμ και η . Σημειώνεται ότι η φωτιά στο λιβίσι είναι κοντά σε σπίτια γι αυτό εκεί έχει πέσει το μεγάλο βάρος της πυρόσβεσης ενώ η άλλη πυρκαγιά . Η κινητοποίηση είναι μεγάλη για την επιχείρηση . Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη αττικής. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20/9) σε δασική έκταση στην περιοχή ανατολή στη νέα μάκρη αττικής. Κοντά σε σπίτια οι φλόγες (pics & vids). Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη , με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην πυροσβεστική. — yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν δύο εστίες: Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά η οποία ξεκίνησε σε δύο διαφορετικές εστίες στη νέα μάκρη και απείλησε .

Φωτια Νεα Μακρη - Î'νατριχίλα στο οικόπεδο της Î'ποκάλυψης: Εδώ βρέθηκαν - Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια.. Σημειώνεται ότι η φωτιά στο λιβίσι είναι κοντά σε σπίτια γι αυτό εκεί έχει πέσει το μεγάλο βάρος της πυρόσβεσης ενώ η άλλη πυρκαγιά . — yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη: Δύσκολη νύχτα για τη νέα μάκρη αττικής, καθώς ξέσπασε φωτιά το βράδυ της δευτέρας (20/9) σε δασική έκταση με πεύκα. Η μία είναι κοντά στο μοναστήρι του αγίου εφραίμ και η .